Бойлери Теси Anticalc

Добавено от admin 02.03.2016 0 Коментара
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯЗащита от Котлен камък.
По-дълъг живот на експлоатация.
Безшумна работа.
Подходящ за използване в райони с меки и твърди води.
Влагоустойчив електрически ключ с две степени на мощност за избор на нормален и бърз нагрев.
Термостат с топлинна и електрическа защита.
Неръждаем електрически нагревателен елемент.
Лесен за сервизиране - без необходимост от източване на водата при подмяна на нагревателен елемент.

Стъклокерамично покритие на водосъдържателя: Най-съвременната технология за покритие на водосъдържателя с оборудване от водещи европейски компании. Модерната технология за стъклокерамично покритие осигурява надеждна защита срещу корозия на вашия бойлер и дълги години на безпроблемна експлоатация.
Терморегулатор: Външно-регулируем термостат с индикация за 4 температурни режима: Против замръзване, Летен режим, Зимен режим, Антибактериален режим.
Магнезиев аноден протектор: С 50% по-дълъг живот на експлоатация с възможност за демонтаж и последваща подмяна.
Влагоизолиран ключ с Две степени на мощност: Осигурява избор на нормален и бърз нагрев. Надеждна електрическа част, гарантирана от Европейските сертификати за безопасност. Всички бойлери са снабдени с термоиндикатор и предпазен клапан, комбиниран с възвратен винтил.
Фланец: Осигурява лесен достъп до електрическата група на бойлера, така че анодния протектор и нагревателният елемент да могат лесно да бъдат подменени.
Изолация: Високоефективна топлоизолация от директно екструдиран полиуретан. Това гарантира минимални загуби и икономична работа на уреда. Така вие пестите енергия.

 


 

Добави коментар