Бойлери Теси Base Line със серпентина

Добавено от admin 02.03.2016 0 Коментара
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Серпентина: Икономична, ефективна и надеждна водонагревателна система, предназначена за свързване към централна или друг вид отоплителна инсталация със затворен цикъл на отопление.
Вграден турболатор: турболаторът представлява вграден по цялата дължина на серпентината елемент със специфични отвори, проектиран да разбива линейния поток на циркулиращия флуид в самата серпентина. По този начин се усвоява пълноценно енергията на вътрешните температурни слоеве на флуида, отделена при принудителния сблъсък на целия обем на потока със стените на серпентината. Този процес се характеризира с завихряне на потока в серпентината и максимално усвояване на енергията на топлоносителя.

При наличие на турболатор се увеличават топлотехническите характеристики на бойлера - увеличена мощност на серпентината (до 26%), по бързо загряване на обема на бойлера (до 32 %), увеличен дебит на Горещата вода в проточен режим (до 40%). Турболаторът е внедрен за моделите до 150 литра. Той е едно от уникалните конструктивните решения вложени в гамата на TESY Profi line, които са без аналог и конкуренция не само на вътрешните но и на външните пазари.
Място за термосензор: Моделите с място за термосензор, позволяват поставяне на термодатчик във долната част на бойлера непосредствено до тръбата на серпентината. Датчикат прецизно контролира работата на бойлера и цялата соларна система, като по този начин предотвратява прегряване и загуба на ефективност.
Стъклокерамично покритие на водосъдържателя: най-съвременната технология за покритие на водосъдържателя с оборудване от водещи европейски компании. Модерната технология за стъклокерамично покритие осигурява надеждна защита срещу корозия на вашия бойлер и дълги години на безпроблемна експлоатация.
Магнезиев аноден протектор: с 50% по-дълъг живот на експлоатация с възможност за демонтаж и последваща подмяна.
Влагоизолиран ключ: надеждна електрическа част, гарантирана от Европейските сертификати за безопасност. Всички бойлери са снабдени с термоиндикатор и предпазен клапан, комбиниран с възвратен винтил.
Фланец: осигурява лесен достъп до електрическата група на бойлера, така че анодния протектор и нагревателният елемент да могат лесно да бъдат подменени.
Изолация: високоефективна топлоизолация от директно екструдиран полиуретан. Това гарантира минимални загуби и икономична работа на уреда. Така вие пестите енергия.

Добави коментар