Бойлери Теси BiLight

Добавено от admin 17.05.2016 0 Коментара

Моделът BiLight се отличава с модерен дизайн и иновативна технология за производство, която му дава нови функционални възможности. Такива например са удобният за употреба външен терморегулатор, с който настройката на температурата става по-плавно. Продуктът има по-висока енергийна ефективност, постигната чрез премахване на термовръзката между водосъдържателя и монтажната планка. Основната иновация, от където идва и името на новата серия е наличието на два работни режима на работа - "затопляне" и "готов за употреба", визуализирани с промяна на цвета на светлинният индикатор.

Ето и някои от основните предимства на бойлерите BiLight от Tesy:

  • PISTON ефект - Бойлерите TESY BiLight са оборудвани с нов струйник. Чрез уникалният си дизайн той намалява бързото смесване на водата в бойлера. Входящата студена вода остава на дъното на водосъдържателя и плавно избутва топлата нагоре създавайки така нареченият PISTON ефект, осигуряващ до 15 % повече топла вода.
  • Стъклокерамично покритие на водосъдържателя: най-съвременната технология за покритие на водосъдържателя с оборудване от водещи европейски компании. Модерната технология за стъклокерамично покритие осигурява надеждна защита срещу корозия на вашия бойлер и дълги години на безпроблемна експлоатация.
  • BiLight влагоизолиран ключ със светлинен индикатор за включване и изключване.  Два работни режима, визуализирани с промяна на цвета на светлинния индикатор: Режим Затопляне,  Режим Готов за употреба. Надеждна електрическа част, тествана по eвропейските норми за безопасност. Всички бойлери са снабдени с термометър и предпазен клапан.
  • Удобен за употреба външен  терморегулатор с плавна настройка на температурата.
  • По-висока енергийна ефективност: Премахване на термовръзката между водосъдържателя и монтажната планка.
  • Изолация от високоефективен (CFC free) директно екструдиран пено - полиуретан гарантиращ минимални загуби и икономична работа на уреда.
  • Магнезиев аноден протектор: с 50% по-дълъг живот на експлоатация с възможност за демонтаж и последваща подмяна.
  • Фланец: осигурява лесен достъп до електрическата група на бойлера така, че анодния протектор и нагревателният елемент да могат лесно да бъдат подменени.

    

Добави коментар