Газови печки Теси

Добавено от admin 02.03.2016 0 Коментара
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Сгъваема платформа за газова бутилка (за модел LD 168 D): Газовата печка притежава уникален механизъм "подвижна основа". При ползване площа на тази основа се използва за съхранение на на газовата бутилка, като за целта е снабдена с колелце гарантиращо, мобилността и стабилността на уреда. "Подвижната основа" лесно може да бъде вдигната и прибрана, като по този начин значително намалява габаритите на уреда улеснява съхранението му.
Вграден управляващ модул: Функционален и удобен управляващ модул, разположен под защитен метален капак, който позволява стартиране на уреда с помощта на пиезоелектрическата запалка и превключване между няколко степени на мощност.
Ергономични дръжки: Ергономичните дръжки и колелца осигуряват максимално удобство при преместването на уреда. Удобният захват прави газовата печка Теси мобилна и практична за експлоатация в различни помещения.
Три степени на защита на уреда:
1. Система за безопасност, която прекъсва подаването на газ, незабавно, в случай че CO/CO2 повиши концентрацията си до 1.5%;
2. Система за безопасност, която прекъсва подаването на газ, незабавно, в случай чe пилотният пламък намали интензивността си или загасне.
3. Супер безопасна метална решетка, ограничаваща достъпът до горивните елементи и рефлектора, разположена по цялата повърхност на уреда.
Нагрeвателен панел: Газовите печки Теси са оборудвани с три нагревателни плочи, изработени от специален микроперфориран керамичен материал с висока термична устойчивост.

За по-подробна информация относно това какви помещения може да отопляват Газови печки Теси (като обем и квадратни метри), разгледайте таблицата:
 
МоделОбогреваем обем в M³Обогреваема площ в М²
IR 2138 - 3800 W85-9533-37
BF 2141 - 4100 W85-9533-37
LD 168 D - 4200 W90-10035-40

Важно!
Всички данни за обогреваемия обем на битови електроуреди Теси са реални и проверени както в независима лаборатория, така и в тази на компанията. Голяма част от отоплителните електроуреди предлагани на българския пазар се препоръчват за затопляне на помещения с квадратура и обем значително по-голям от реалния, за който са предназначени. За разлика от Теси, тези уреди не са тествани в лабораторни условия и в повечето случаи данните за тях не са реални! Много често са значително завишени с цел да бъдат по-атрактивни за клиента. Нашата компания застава твърдо на позиция, че подобни данни са в ущърб на потребителите и се стреми да предоставя единствено реални и точни данни, без да въвежда в заблуждение.

Добави коментар